2014. szeptember 14., vasárnap

Ferihegyi parkoló

A Szabad Parkoló elnevezésű reptéri parkolónk mintegy 500 autó parkolására hoztuk létre a Ferihegyi nemzetközi repülőtér mellett, 4 percre a 2-es termináltól.

Az M0 felől érkező parkolót keresők a 400-as út felől találnak ránk, az Üllő táblánál azonnal jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

Parkolás olcsón Ferihegyen


Miért minket válasszon?

Gépjármű külső mosás.

Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.

Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához.

Törzsvásárlói kedvezmény törzsvásárló kártya alapján.

Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínáljuk.

Egyszerű parkolóhely foglalás, akár online akár telefonon.

Igényeknek megfelelő reptéri parkolási lehetőségek akár transzfer nélkül is, már 500 Ft / naptól.

Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához.

Kültéri parkolás


Általános Szerződési Feltétek a Szabad Parkoló-ra vonatkozóan

A szerződés területi hatálya: az itt rendezett szabályok a Szabad Parkoló céljára bekerített, illetve a Szabad Parkoló által üzemeltetett vagy bérbe vett területen érvényes.

A szerződés időbeli hatálya: Jelen szerződés a parkolás megkezdésével a Szabad Parkoló és az ügyfelek (a gépjármű vezetője és utasai) között jön létre. A gépjármű szabadtéri fedett, zárt vagy VIP parkoltatásra, tárolásra, megőrzésre, repülőtéri transzfer lebonyolítására és az esetlegesen igényelt egyéb szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan az alábbi szabályok, feltételek szerint. Forgalmi rend a Szabad Parkoló területén. Biztonságtechnikai intézkedések a Szabad Parkoló területén. Repülőtéri transzfer ügymenete. Szabad Parkoló díjszabása. Szabad Parkoló vegyes rendelkezése.


Amennyiben szeretné gépjárművét biztonságban tudni, miközben utazik, a Szabad Parkolóban ezt megteheti. További információt honlapunkon találnak: www.szabadparkolo.hu!

Fedett parkoló