2015. június 10., szerda

Semmelrock Castello kerítés

A Térkövem.hu webáruházban hatalmas választékban megrendelhetőek Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, Semmelrock Castello kerítés, lépcsők, szegélyek, valamint egyéb kertépítési anyagok. Nálunk mindent megtalál, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez elengedhetetlen! Folyamatosan meghirdetett akciókkal, naprakész adatbázissal és óriási választékkal állunk kedves vevőink rendelkezésére. A webáruház termékeinél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.



A weblapunkon igényelt Semmelrock, Barabás és Leier építőanyagok átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, de ha a kedves megrendelő kéri, a házhozszállítás is megoldható, igen kedvező áron! Ugyanitt egy űrlap felhasználásával is írhat nekünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.



A weblapunkon a legújabb Semmelrock, Leier és Barabás katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, sőt, praktikus, témával kapcsolatos


További részletek: terkovem.hu