2015. július 21., kedd

Róbert Rendelőintézet XII. kerület

A Róbert Rendelőintézet Budán a XII. kerület zöldövezetében található. Azért került megnyitásra, mert az elmúlt években igény lett a járóbeteg szakellátás bővítésére és orvosi háttér kialakítására.




Az intézetben található szolgáltatások főképpen a egészségmegőrzést, megelőzést szolgálják. több -féle szűrővizsgálattal és preventív tanácsadással várjuk azokat az ügyfeleinket, akiknek fontos önmaguk és szeretteik egészsége. A járóbeteg szakellátás bővítését, az orvosi és diagnosztikai háttér kialakítását egyetlen szempont vezérelte: hogy minden igényre, problémára megoldást tudjunk kínálni. Ennek érdekében a ma elérhető legmodernebb műszerek állnak rendelkezésre a röntgen, az ultrahang és a mammográfiai vizsgálatoknál. A csontritkulás minél korábbi felismerése érdekében teljestest-csontsűrűség mérést végzünk, mellyel a női szűrési csomagjainkat tesszük teljesebbé. Más helyszínen ugyan, de soron kívül, azonnal biztosítjuk a CT, PET és MRI vizsgálatokat azok számára, akiknek állapota a sürgősséget indokolja.  

A Rendelőintézet Budán a XII. kerület zöldövezetében található. Megközelítése autóval: a Széll Kálmán tértől a Szilágyi Erzsébet fasoron át, majd balra tartva jutunk a Budakeszi útra. A bal oldalon lesz a 36/C szám. Autóbusszal a Széll Kálmán tértől a 22-es busszal a Labanc úti megállónál leszállva juthatunk el az Egészségcentrumba.

A további információért kérjük keresse fel az oldalunkat: http://www.robertrendelo.hu