2017. szeptember 24., vasárnap

Szobakerékpár webáruházból

Maradjon fitt rossz időben is, és még csak ki sem kell mozdulnia... szobakerékpárral ez lehetséges! A Fabuland webáruházban szobakerékpárokat lehet kapni. Emellett kerti bútorokat, sportszereket, játékokat és egyéb termékeket is lehet vásárolni kiváló áron. 

Kiemelt termékeink közt szerepelnek a Flair, Curver márka kerti bútor termékei, valamint a Lancast és a Diapolo sport kiváló termékei.

Szobakerékpár webáruházból

Üzletünk Pestszentlőrincen a raktárunk közelében található ahol nem csak az online áruházunkban lévő termékek közül is válogathat! A kiválasztott terméket személyesen, itt is természetesen átveheti, időpont egyeztetés esetén! Áruházunkat közvetlenül a fogyasztók kiszolgálására hoztuk létre, lehetőséget biztosítva Kedves Vásárlóink számára, hogy termékeinket, a lehető legalacsonyabb áron vásárolhassa meg, a legjobb kiszolgálás mellett! Kerti bútorok, főként a rönkfabútorok esetében s legfőképpen vidéki szállítás esetén a szállítási határidő a fentebb leírtaktól eltérhet! Társasjátékainknál törekedtünk a multinacionális vállalatoknál csak elenyésző választékban található, rendkívül jó MAGYAR termékek teljes körű bemutatására.


Az általunk forgalmazott termékek megtekinthetők webshopunkban: fabuland.hu